Ovnsbakt fisk

og grønnsaker med Pesto

Del
Skriv ut
 • Prep
 • Kok
 • Ferdighet
  Enkel


Ingredienser

700 g torskefilet, uten skinn og bein 

1 løk 

1 hvitløksfedd 

0,5 brokkoli (eller asparges)

1 rød paprika 

1 gul paprika

0,5 terning grønnsaksbuljong 

3 dl vann 

2 ss olivenolje 

0,5 sitron 

4 ts Barilla Pesto alla Genovese

Salt og pepper 

Fremgangsmåte

 1. 1
  Sett stekeovnen på 200 °C.
 2. 2
  Skjær torskefilet i serveringsstykker og dryss over litt salt og pepper.
 3. 3

  Vask, rens og skjær løk og hvitløk i tynne skiver. Vask og rens brokkoli og paprika. Skjær brokkoli i små buketter og paprika i biter. Løs opp buljongterningen i vannet. Legg grønnsakene over i en smurt ildfast form.

 4. 4
  Drypp olivenolje over grønnsakene og hell i buljongen. Dryss over litt salt og pepper. Legg torskestykkene over grønnsakene. Press sitronsaft over torskestykkene og smør på Barilla Pesto alla Genovese. Dekk formen med aluminiumsfolie.
 5. 5
  Stek retten midt i stekeovnen i ca. 20 minutter eller til fisken er ferdig.
 6. 6
  Serveres med ris.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .