Del
Skriv ut

MASTERS OF PASTA

  1. Masters of Pasta er Barillas nye kampanje med Roger Federer og kokk Davide Oldani. De er begge mestere i hvert sitt felt; i idrett og matlaging, akkurat som Barilla har vært en mester i å lage pasta i over 140 år. Roger Federer er den perfekte representant for Barillas revolusjonerende tre S-er: simplicity (enkelhet), sincerity (oppriktighet) og spontaneity (spontanitet), og han er det fødte eksempel på god sportsånd: uansett hvor mange seire eller hvor stor suksess han har oppnådd, er han fortsatt like engasjert og vil fortsatt forbedre seg. Vi har overbevist Roger Federer med vår pasta og invitert ham til å lage mat med oss.

  1. ROGER FEDERER OG DAVIDE OLDANI: MASTERS OF PASTA

    Roger Federer er det perfekte eksempelet på god sportsånd, hans ønske om å forbedre seg og hans engasjement slutter aldri, tross sine mange seire og suksesser. Davide Oldani er eier av en Michelin-restaurant og oppfinneren av "Pop Food", matlaging basert på enkelhet og med få ingredienser.

  2. ENKELHET

    Roger Federer er en mester, ikke bare på tennisbanen, men også på kjøkkenet. I den nye Barillareklamen holder Davide Oldani øye med hvordan han lager en spaghettirett med tomat og mynte, og han virker ganske fornøyd til slutt.

ENKELHET MED DAVIDE OLDANI

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å samle statistikk om hva brukerne gjør på nettstedet, slik at vi kan optimalisere innholdet vårt for å gjøre området mer brukervennlig.
Ved å lukke denne banner eller bruke nettstedet, aksepterer du bruk av informasjonskapsler i henhold til det som blir opplyst på denne siden. Vil du lese mer, klikk her .