Del
Skriv ut

MASTERS OF PASTA

Masters of Pasta er Barillas nye kampanje med Roger Federer og kokk Davide Oldani. De er begge mestere i hvert sitt felt; i idrett og matlaging, akkurat som Barilla har vært en mester i å lage pasta i over 140 år. Roger Federer er den perfekte representant for Barillas revolusjonerende tre S-er: simplicity (enkelhet), sincerity (oppriktighet) og spontaneity (spontanitet), og han er det fødte eksempel på god sportsånd: uansett hvor mange seire eller hvor stor suksess han har oppnådd, er han fortsatt like engasjert og vil fortsatt forbedre seg. Vi har overbevist Roger Federer med vår pasta og invitert ham til å lage mat med oss.

ROGER FEDERER OG DAVIDE OLDANI: MASTERS OF PASTA

Roger Federer er det perfekte eksempelet på god sportsånd, hans ønske om å forbedre seg og hans engasjement slutter aldri, tross sine mange seire og suksesser. Davide Oldani er eier av en Michelin-restaurant og oppfinneren av "Pop Food", matlaging basert på enkelhet og med få ingredienser.

ENKELHET

Roger Federer er en mester, ikke bare på tennisbanen, men også på kjøkkenet. I den nye Barillareklamen holder Davide Oldani øye med hvordan han lager en spaghettirett med tomat og mynte, og han virker ganske fornøyd til slutt.

ENKELHET MED DAVIDE OLDANI