Del
Skriv ut

MASTERS OF PASTA

Masters of Pasta er Barillas nye kampanje med Roger Federer og kokk Davide Oldani. De er begge mestere i hvert sitt felt; i idrett og matlaging, akkurat som Barilla har vært en mester i å lage pasta i over 140 år. Roger Federer er den perfekte representant for Barillas revolusjonerende tre S-er: simplicity (enkelhet), sincerity (oppriktighet) og spontaneity (spontanitet), og han er det fødte eksempel på god sportsånd: uansett hvor mange seire eller hvor stor suksess han har oppnådd, er han fortsatt like engasjert og vil fortsatt forbedre seg. Vi har overbevist Roger Federer med vår pasta og invitert ham til å lage mat med oss.

ROGER FEDERER OG DAVIDE OLDANI: MASTERS OF PASTA

Roger Federer er det perfekte eksempelet på god sportsånd, hans ønske om å forbedre seg og hans engasjement slutter aldri, tross sine mange seire og suksesser. Davide Oldani er eier av en Michelin-restaurant og oppfinneren av "Pop Food", matlaging basert på enkelhet og med få ingredienser.

ENKELHET

Roger Federer er en mester, ikke bare på tennisbanen, men også på kjøkkenet. I den nye Barillareklamen holder Davide Oldani øye med hvordan han lager en spaghettirett med tomat og mynte, og han virker ganske fornøyd til slutt.

ENKELHET MED DAVIDE OLDANI

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .

Accessibility Tooltip
Accessibe
Handtalk