The Party

FILMEN: MASTERS OF PASTA -
THE PARTY | EPISODE 2

Hva skjer når du smelter sammen den ultimate A-kjendislisten, en rett som gir vann i munnen og et helt nytt sted, for å smake og dele spesielle øyeblikk? Barilla gir deg den perfekte oppskriften på å gjøre en sofistikert aften til en uforglemmelig opplevelse, takket være en enkel spaghettioppskrift. En hyllest til den italienske livsstilen, fordi noen ganger, selv under de mest elegante tilstelningene, mangler noe av smaken.


Tross alt, den virkelige festen er alltid på kjøkkenet!Description

Medvirkende

Roger Federer

En rekordmann med sin racket, eier Roger Federer enhver tennisbane. Mesteren i tennis returnerer som "the Master of Pasta".

Mikaela Shiffrin

Fra den søte smaken av seier, til nye velsmakende sensasjoner: Den yngste olympiske mesteren i alpinhistorien er klar for å prøve ut en ny opplevelse.

Davide Oldani

Michelin-stjernekokk og grunnlegger av "Cucina Pop". Hans talent, ferdigheter, kreativitet og lidenskap for ingredienser med topp kvalitet lyser opp ethvert kjøkken.

Det italienske landslaget i basketball

Pietro Aradori, Cecilia Zandalasini og Marcella Filippi ser utrolig skarpe og energiske ut: De italienske basketball-stjernene deltar også på den mest smakfulle festen noensinne.

BACKSTAGE

  •  
     
  • Se hvor den virkelige magien skjer. Barilla tar deg med bak kulissene i sin siste kampanje, "The Party": En av de mest minneverdige hendelsene hittil.
    Ta en titt på våre backstage-intervjuer med de største stjernene og få et innblikk i denne smakfulle opplevelsen!