SERVERING

KVALITET OG KUNNSKAP FOR STORKJØKKEN OG RESTAURANT

TILBAKE
Del
Skriv ut

Om Barilla

I Barilla har vi en enkel filosofi, vi lager pasta slik italienerne vil ha den - av 100% durumhvete. Resultatet er en god pasta, som gir samme resultat hver gang uansett hvilken kokemetode man foretrekker i sitt kjøkken. Det gjør Barilla til et trygt valg for deg som vil være sikker på at du alltid serverer god pasta til dine gjester. 

 

God pasta - for alle

Pasta står for en stor del av menyen hos mange storkjøkken, mest av alt innenfor offentlig sektor. Det er derfor ikke bare viktig at pastaen holder samme jevne og høye kvalitet til hvert måltid – den må også passe for alle. I vårt brede sortiment tilbyr vi derfor også glutenfrie alternativer. 

 

Et bærekraftig valg - både for deg og planeten         

Bærekraftig produksjon og forbruk er i dag et ekstremt viktig og aktuelt tema. Som en av verdens største matprodusenter er det - og har alltid vært - vårt mål at mat skal være bra for deg og planeten. Forutenom å stadig jobbe med å minimere vår egen påvirkning på miljøet i samtlige produksjonsledd jobber vi derfor også aktivt med å hjelpe våre kunder med å ta frem klima- og helsesmarte måltider, samt å minske unødig matsvinn. Vi kaller filosofien "Bra for deg, bra for planeten". 

Servering

KONTAKT OSS!

BARILLAKONTORER

Barilla Norge AS
POB 4451
2326 Hamar
Norge
Tlf.: 625 82 700
Besøksadresse:
Sandvikavegen 55
2312 Ottestad
Norge
Barilla Global Headquarters
Barilla G. & R. Fratelli
Via Mantova 166 
43122 Parma
Italy