Zašto Rodžer Federer?

Zašto Rodžer Federer?

Zašto Rodžer Federer?

Rodžer je broj jedan po definiciji, poput kompanije Barilla (svetska marka za testenine br. 1). On je broj jedan u sportu i oličenje je bitnih vrednosti poput pouzdanosti, stalne posvećenosti, poštovanja i strasti.
Rodžer je “Majstor”, osoba koja razume važnost jednostavnosti, iskrenosti, posvećenosti i strasti kao jedinog načina da se nastavi usavršavanje, da nastavi da služi za primer iz godine u godinu, vodič i uzor. Ne samo kao šampion, već i kao ličnost.
Ove vrednosti su nam dragocene i verujemo da je to savršeno partnerstvo za prenošenje ove poruke na globalnom nivou. Jasna i jednostavna poruka koja ima ogroman uticaj.
Njegove vrednosti i harizma predstavljaju veliku podršku za kompaniju Barilla kako bi napredovala u svojoj misiji da pomogne ljudima da jedu bolje i otkriju recept za dobar život.

KOLAČIĆI KOJI SE UPOTREBLJAVAJU NA NAŠIM WEB STRANICAMA

Ove web stranice upotrebljavaju kolačiće za slanje oglasa i usluga u skladu s vašim željama. Ako želite da saznate više o tome, odnosno da blokirate sve ili samo neke kolačiće, kliknite ovde. Zatvaranjem ovog natpisa, kretanjem po stranici ili klikom na bilo koju stavku na njoj prihvatate upotrebu kolačića.

Više informacija Više informacija o kolačićima