Paradajz sos i sir ricotta

Svi sosovi
Paradajz sos i sir ricotta
Podeli
Štampanje

Sos Ricotta Barilla stvara savršeni sklad između kremastih ricotta pahuljica i malih komada paradajza, za lagani i ukusan recept. Jednostavan sos, nežan i tradicionalno pripremljen, bez dodatnih konzervansa, spreman za osvajanje testenine koju voli svojim blagim bogatstvom.
Savršeno za

Idealno s Mezze Penne Rigate Barilla. Spreman je za stavljanje direktno na sveže pripremljenu testeninu. Kako biste poboljšali miris i ukus sastojaka, poželjno je da ga zagrevate na sporijoj vatri ili u mikrotalasnoj rerni nakon otvaranja posude.
O

Italijanski paradajz i Ricotta

Veličine pakovanja

 • 400g

Kategorija

SOSOVI OD PARADAJZA

Pogodnosti

Bez dodatka konzervansa.
Bez glutena
Sastojci bez GMO (genetički modifikovani organizam)

Sastojci i ishrana

 • Sastojci i hranjive vrednost.

  Tipična porcija od 100 g će vam pružiti dovoljno energije za lagano oslobađanje energije tokom napornog dana kod kuće, u kancelariji ili u teretani.     Svi sastojci i ishrana

  Kuvanje i merenje

  / /


  about us

  O nama

  Grupa Barilla vodeći je proizvođač testenine na svetu, sosova za testeninu u Evropi, pekarskih proizvoda u Italiji i hrskavog hleba u Skandinaviji.


  Saznajte više

  KOLAČIĆI KOJI SE UPOTREBLJAVAJU NA NAŠIM WEB STRANICAMA

  Ove web stranice upotrebljavaju kolačiće za slanje oglasa i usluga u skladu s vašim željama. Ako želite da saznate više o tome, odnosno da blokirate sve ili samo neke kolačiće, kliknite ovde. Zatvaranjem ovog natpisa, kretanjem po stranici ili klikom na bilo koju stavku na njoj prihvatate upotrebu kolačića.

  Više informacija Više informacija o kolačićima
  Accessibility Tooltip
  Accessibe
  Handtalk