Zucchini & Aubergine

Svi sosovi
Zucchini Aubergine
Podeli
Štampanje

Blago prepržena paprika, patlidžan, tikvica i paradajz, tako da možete u potpunosti doživeti ukus i punoću svake od tih vrsta povrća.
Sos Zucchini & Aubergine proizvodi se na tradicionalan način bez konzervansa i obogaćuje vaše jelo testeninom u bojama i ukusima svežeg baštenskog povrća. 
Savršeno za

Odlično se slaže s testeninom Pipe Rigate i može se preliti direktno na oceđenu testeninu. Kako bi se dodatno naglasili miris i ukus pojedinih sastojaka, preporučujemo da otvorenu teglu sosa polako zagrejete u loncu na šporetu ili u mikrotalasnoj rerni. 


O

Italijanski paradajz, patlidžan, paprika i tikvice

Veličine pakovanja

 • 400g

Kategorija

SOSOVI OD PARADAJZA

Pogodnosti

Bez dodatka konzervansa.
Bez glutena
Sastojci bez GMO (genetički modifikovani organizam)

Sastojci i ishrana

 • Koja je hranjiva vrednost?

  Tipična porcija od 100 g će vam pružiti dovoljno energije za lagano oslobađanje energije tokom napornog dana kod kuće, u kancelariji ili u teretani.
     Svi sastojci i ishrana

  Kuvanje i merenje

  / /


  about us

  O nama

  Grupa Barilla vodeći je proizvođač testenine na svetu, sosova za testeninu u Evropi, pekarskih proizvoda u Italiji i hrskavog hleba u Skandinaviji.


  Saznajte više

  KOLAČIĆI KOJI SE UPOTREBLJAVAJU NA NAŠIM WEB STRANICAMA

  Ove web stranice upotrebljavaju kolačiće za slanje oglasa i usluga u skladu s vašim željama. Ako želite da saznate više o tome, odnosno da blokirate sve ili samo neke kolačiće, kliknite ovde. Zatvaranjem ovog natpisa, kretanjem po stranici ili klikom na bilo koju stavku na njoj prihvatate upotrebu kolačića.

  Više informacija Više informacija o kolačićima
  Accessibility Tooltip
  Accessibe
  Handtalk