Penne rigate 5 vrsta žitarica

Sve testenine
Penne rigate 5 vrsta zitarica
Podeli
Štampanje
Cele, neprerađene kvalitetne žitarice u ukusnim testeninama, koje uvek ostaju „al dente“. Napravljena od ukusne mešavine pšenice, spelte, ječma, raži i kukuruza, pera su odličan izvor vlakana koja čuvaju zdravlje svih članova porodice iz dana u dan.

Savršeno za

Barilla Penne rigate 5 vrsta žitarica pružaju puno mogućnosti, i samim tim možete da ponudite ukusno i jednostavno jelo, koje može da se jede uz umake.

O

5 vrsta žitarica
Kuvanje 9 minuta

Veličine pakovanja

 • 400g

Kategorija

5 vrsta žitarica

Pogodnosti

Sastojci bez GMO (genetički modifikovani organizam)
Bez dodatka konzervansa.

Pogodno za

Vegetarijanac

Sastojci i ishrana

 • Koja je hranljiva vrednost

  Tipična porcija od 100 g će vam pružiti dovoljno energije za lagano oslobađanje energije tokom napornog dana kod kuće, u kancelariji ili u teretani.   
  Svi sastojci i ishrana

  Kuvanje i merenje

  / /

   


  about us

  O nama

  Grupa Barilla vodeći je proizvođač testenine na svetu, sosova za testeninu u Evropi, pekarskih proizvoda u Italiji i hrskavog hleba u Skandinaviji.


  Saznajte više

  KOLAČIĆI KOJI SE UPOTREBLJAVAJU NA NAŠIM WEB STRANICAMA

  Ove web stranice upotrebljavaju kolačiće za slanje oglasa i usluga u skladu s vašim željama. Ako želite da saznate više o tome, odnosno da blokirate sve ili samo neke kolačiće, kliknite ovde. Zatvaranjem ovog natpisa, kretanjem po stranici ili klikom na bilo koju stavku na njoj prihvatate upotrebu kolačića.

  Više informacija Više informacija o kolačićima
  Accessibility Tooltip
  Accessibe
  Handtalk