Fusilli integralni

Sve testenine
Fusilli integralni
Podeli
Štampanje
Integralna testenina Barilla® je napravljena od celovitog pšeničnog zrna i pruža jednako odličan ukus, „al dente“ teksturu i kvalitet kakav očekujete od Barillle, italijanske marke testenine # 1. Naši integralni Fusilli su ukusni, odličan izvor vlakana koji dostavljaju 56 g celovitog zrna u svakom posluživanju. Zdrava hrana nikada nije imala tako dobar ukus!


Otkrijte ukusne recepte i prednosti integralnih testenina.

 Savršeno za

Bogati sos na bazi mesa ili ricotte, ali i sa sosom sa povrćem ili salatom: probajte integralne Fusille na primer sa svežim i ukusnim receptom sa šparglama, paprikom i bademima.
O

Integralna sušena testenina iz pšeničnog griza
Kuvajte 11 minuta

Veličine pakovanja

 • 500g

Kategorija

Integralna

Pogodnosti

Bez dodatka konzervansa.
Sastojci bez GMO (genetički modifikovani organizam)

Sastojci i ishrana

 • Koja je hranjiva vrednost?

  Tipična porcija od 100 g će vam pružiti dovoljno energije za lagano oslobađanje energije tokom napornog dana kod kuće, u kancelariji ili u teretani.   
  Svi sastojci i ishrana

  Kuvanje i merenje

  / /

   


  about us

  O nama

  Grupa Barilla vodeći je proizvođač testenine na svetu, sosova za testeninu u Evropi, pekarskih proizvoda u Italiji i hrskavog hleba u Skandinaviji.


  Saznajte više

  KOLAČIĆI KOJI SE UPOTREBLJAVAJU NA NAŠIM WEB STRANICAMA

  Ove web stranice upotrebljavaju kolačiće za slanje oglasa i usluga u skladu s vašim željama. Ako želite da saznate više o tome, odnosno da blokirate sve ili samo neke kolačiće, kliknite ovde. Zatvaranjem ovog natpisa, kretanjem po stranici ili klikom na bilo koju stavku na njoj prihvatate upotrebu kolačića.

  Više informacija Više informacija o kolačićima
  Accessibility Tooltip
  Accessibe
  Handtalk