RODŽER FEDERER U:

„Masters of Pasta“

Nazad
Podeli
Štampanje

Masters of Pasta

Barilla “Masters of Pasta” je nova kampanja sa Rodžerom Federerom i kuvarom Davidom Oldanijem u glavnim ulogama. Obojica su „Majstori“, u sportu i kuvanju, baš kao što je kompanija Barilla majstor u pravljenju testenina već više od 140 godina. Rodžer savršeno predstavlja revoluciju kompanije Barilla sačinjenu od tri stavke: jednostavnost, iskrenost i spontanost, i oličava istinsku suštinu sportskog duha: on je taj koji, bez obzira na brojne pobede i uspehe, nikad ne prestaje da se angažuje ili usavršava. Ubedili smo Rodžera našom testeninom i pozvali smo ga da kuva za nas.

 


RODŽER FEDERER I DAVID OLDANI: Masters of Pasta

Rodžer oličava istinsku suštinu sportskog duha, nikad ne prestajući da se angažuje ili usavršava uprkos pobedama i uspesima. David Oldani je vlasnik jednog od restorana sa Michelin zvezdom i pronalazač „Pop hrane“, kuvanja zasnovanog na jednostavnosti i skromnim sastojcima.

VELIKA JEDNOSTAVNOST

Rodžer Federer je dokazao da je šampion, ne samo na teniskom terenu, već i u kuhinji. I zaista, u novom Barilla spotu, on učestvuje pripremajući jelo od špageta, paradajza i nane pod budnim nadzorom Davida Oldanija, koji na kraju deluje prilično zadovoljno.

 

VELIKA JEDNOSTAVNOST KOJU POKREĆE DAVID OLDANI

KOLAČIĆI KOJI SE UPOTREBLJAVAJU NA NAŠIM WEB STRANICAMA

Ove web stranice upotrebljavaju kolačiće za slanje oglasa i usluga u skladu s vašim željama. Ako želite da saznate više o tome, odnosno da blokirate sve ili samo neke kolačiće, kliknite ovde. Zatvaranjem ovog natpisa, kretanjem po stranici ili klikom na bilo koju stavku na njoj prihvatate upotrebu kolačića.

Više informacija Više informacija o kolačićima
Accessibility Tooltip
Accessibe
Handtalk