RODŽER FEDERER U:

„Masters of Pasta“

Nazad
Podeli
Štampanje

Masters of Pasta

Barilla “Masters of Pasta” je nova kampanja sa Rodžerom Federerom i kuvarom Davidom Oldanijem u glavnim ulogama. Obojica su „Majstori“, u sportu i kuvanju, baš kao što je kompanija Barilla majstor u pravljenju testenina već više od 140 godina. Rodžer savršeno predstavlja revoluciju kompanije Barilla sačinjenu od tri stavke: jednostavnost, iskrenost i spontanost, i oličava istinsku suštinu sportskog duha: on je taj koji, bez obzira na brojne pobede i uspehe, nikad ne prestaje da se angažuje ili usavršava. Ubedili smo Rodžera našom testeninom i pozvali smo ga da kuva za nas.

 


RODŽER FEDERER I DAVID OLDANI: Masters of Pasta

Rodžer oličava istinsku suštinu sportskog duha, nikad ne prestajući da se angažuje ili usavršava uprkos pobedama i uspesima. David Oldani je vlasnik jednog od restorana sa Michelin zvezdom i pronalazač „Pop hrane“, kuvanja zasnovanog na jednostavnosti i skromnim sastojcima.

VELIKA JEDNOSTAVNOST

Rodžer Federer je dokazao da je šampion, ne samo na teniskom terenu, već i u kuhinji. I zaista, u novom Barilla spotu, on učestvuje pripremajući jelo od špageta, paradajza i nane pod budnim nadzorom Davida Oldanija, koji na kraju deluje prilično zadovoljno.

 

VELIKA JEDNOSTAVNOST KOJU POKREĆE DAVID OLDANI

Accessibility Tooltip
Accessibe
Handtalk