Naša pšenica ne poznaje granice: upotrebljavamo samo onu najbolju

Nazad na sirovine

UPOTREBLJAVAMO NAJBOLJU DURUM PŠENICU NA SVETU DA BISMO VAM SVAKI DAN PONUDILI NAJBOLJE.


Pažljivo ih biramo i strogo kontrolišemo tako da odgovaraju našim standardima kvaliteta.

NE PRISTAJEMO NA KOMPROMISE U POGLEDU KVALITETA


Postavili smo veoma visoke standarde koji obezbeđuju da naša testenina bude uvek najkvalitetnija. Standarde postavljamo kod različitih faktora; između ostalog, najvažniji su sadržaj proteina koji je bitan za čvrstoću testenine i njenu stabilnost tokom kuvanja, boja i usklađenost zrna sa zahtevima, nad kojima vršimo strogu kontrolu.

OTKUD DOLAZI NAŠA PŠENICA?

 

Zbog svojih zahteva za izvrsnošću pšenicu primarno nabavljamo u Italiji. Budući da je naša potražnja u pogledu kvaliteta i količine veća od tamošnje ponude, upotrebljavamo i najbolju durum pšenicu iz Francuske, Amerike i Australije.

PŠENICA IZ INOSTRANSTVA? BEZBEDNA I STROGO KONTROLISANA


Teret svakog broda koji uplovljava u luku pažljivo se pregleda. Međutim, to je tek početak: slede kontrole italijanskih organa prema propisima EU i pregledi koje obavljaju kontrole u mlinovima, a na kraju i preduzeće Barilla. Pravila koja važe za pšenicu iz inostranstva jednaka su kao ona koja važe za italijansku pšenicu jer se jednostavno nećemo odreći standarda bezbednosti i kvaliteta.

KOLAČIĆI KOJI SE UPOTREBLJAVAJU NA NAŠIM WEB STRANICAMA

Ove web stranice upotrebljavaju kolačiće za slanje oglasa i usluga u skladu s vašim željama. Ako želite da saznate više o tome, odnosno da blokirate sve ili samo neke kolačiće, kliknite ovde. Zatvaranjem ovog natpisa, kretanjem po stranici ili klikom na bilo koju stavku na njoj prihvatate upotrebu kolačića.

Više informacija Više informacija o kolačićima
Accessibility Tooltip
Accessibe
Handtalk