Pesto alla genovese

Svi sosovi
Pesto alla genovese
Podeli
Štampanje

Pesto alla Genovese Barilla je zaista bez premca. Savršena kombinacija svežine 100% svežeg italijanskog bosiljka ubranog u zoru i autentičnog ukusa parmezana Parmigiano Reggiano PDO. Probudite vrhunski ukus i svežinu koja uzbuđuje na italijanski način.

 

Proverite odakle dolazi naš bosiljak i kako nastaje pesto na Barilla način.

Savršeno za

Kombinacijom sosa Barilla Pesto alla Genovese i testenine pripremljene na način „al dente“ nastaje ukusno jelo pri čemu svaki zalogaj predstavlja poseban doživljaj.

O

Veličine pakovanja

 • 190g

Kategorija

PESTO SOSOVI

Pogodnosti

Bez dodatka konzervansa.
Bez glutena
Sastojci bez GMO (genetički modifikovani organizam)

Pogodno za

Bezglutenska
Vegetarijanac

Sastojci i ishrana

 • Koja je hranjiva vrednost?

  Tipična porcija od 45 g će vam pružiti dovoljno energije za lagano oslobađanje energije tokom napornog dana kod kuće, u kancelariji ili u teretani.     Svi sastojci i ishrana

  Kuvanje i merenje

  KUVARSKI SAVET

  / /

  Pesto alla Genovese Barilla možete bez kuvanja da upotrebite kao sos za upravo kuvanu testeninu. Savet: sačuvajte nešto vode u kojoj ste kuvali testeninu i dodajte je pestu da se sos lepše rasporedi po testenini. Upotrebite po jednu kašiku vode za svaku porciju pesta i testenine.

  about us

  O nama

  Grupa Barilla vodeći je proizvođač testenine na svetu, sosova za testeninu u Evropi, pekarskih proizvoda u Italiji i hrskavog hleba u Skandinaviji.


  Saznajte više

  KOLAČIĆI KOJI SE UPOTREBLJAVAJU NA NAŠIM WEB STRANICAMA

  Ove web stranice upotrebljavaju kolačiće za slanje oglasa i usluga u skladu s vašim željama. Ako želite da saznate više o tome, odnosno da blokirate sve ili samo neke kolačiće, kliknite ovde. Zatvaranjem ovog natpisa, kretanjem po stranici ili klikom na bilo koju stavku na njoj prihvatate upotrebu kolačića.

  Više informacija Više informacija o kolačićima
  Accessibility Tooltip
  Accessibe
  Handtalk