Pesto alla Genovese

Svi sosovi
pestoallagenovese
Podeli
Štampanje

Pesto alla Genovese Barilla je zaista bez premca. Savršena kombinacija svežine 100% svežeg italijanskog bosiljka ubranog u zoru i autentičnog ukusa parmezana Parmigiano Reggiano PDO. Probudite vrhunski ukus i svežinu koja uzbuđuje na italijanski način.

 

Proverite odakle dolazi naš bosiljak i kako nastaje pesto na Barilla način.

Savršeno za

Kombinacijom sosa Barilla Pesto alla Genovese i testenine pripremljene na način „al dente“ nastaje ukusno jelo pri čemu svaki zalogaj predstavlja poseban doživljaj.

O

Veličine pakovanja

 • 190g

Kategorija

PESTO SOSOVI

Pogodnosti

Bez glutena
Sastojci bez GMO (genetički modifikovani organizam)

Pogodno za

Bezglutenska
Vegetarijanac

Sastojci i ishrana

 • Koja je hranjiva vrednost?

  Tipična porcija od 45 g će vam pružiti dovoljno energije za lagano oslobađanje energije tokom napornog dana kod kuće, u kancelariji ili u teretani.     Svi sastojci i ishrana

  Kuvanje i merenje

  KUVARSKI SAVET

  / /

  Pesto alla Genovese Barilla možete bez kuvanja da upotrebite kao sos za upravo kuvanu testeninu. Savet: sačuvajte nešto vode u kojoj ste kuvali testeninu i dodajte je pestu da se sos lepše rasporedi po testenini. Upotrebite po jednu kašiku vode za svaku porciju pesta i testenine.

  about us

  O nama

  Grupa Barilla vodeći je proizvođač testenine na svetu, sosova za testeninu u Evropi, pekarskih proizvoda u Italiji i hrskavog hleba u Skandinaviji.


  Saznajte više