Barilla Spaghetti

alla Carbonara

Del
Skriv ut
 • Prep
 • Kok


Ingredienser

320 g Barilla Spaghetti

160 g bacon

120 g pecorino romano-ost

4 eggeplommer

Salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

 1. 1
  Kok opp en stor kjele med vann og tilsett salt (7 gram pr. liter vann) når vannet koker. Kok spaghettien etter anvisningen på pakken.
 2. 2
  Skjær bacon i små terninger. Brun bacon på middels varme i en stekepanne og sett deretter til siden.
 3. 3

  Visp eggeplommene i en bolle og tilsett deretter revet pecorino-ost, spar litt til servering. Krydre med pepper og bland inn 2 spiseskjeer pastavann.

 4. 4

  Hell av vannet når spaghettien er "al dente", og bland den i stekepannen med bacon. Tilsett de vispede eggeplommene (ha stekepannen på lav varme). Ikke varm for lenge, men la det stivne sakte.

 5. 5
  Krydre med pepper og servér med litt pecorino på toppen.

Dette nettstedet bruker profilering av informasjonskapsler, også fra tredjeparter, for å sende deg reklame og tilby tjenester i tråd med de preferansene du uttrykte under surfing på nettet. Ved å fortsette å bla gjennom nettstedet ved å åpne noen av områdene eller velge et element av det samme (for eksempel et bilde eller en lenke), vil du samtykke til bruk av informasjonskapsler.

På den følgende lenken finner du vår informasjon om informasjonskapsler med beskrivelse av kategoriene og koblinger med informasjon fra tredjepart som uavhengige innehavere av behandlingen, og du vil ha mulighet til å bestemme hvilke cookies som skal godkjenne eller nekte samtykke til alle eller bare noen informasjonskapsler .