Mezze Penne Tricolore

Sve testenine
mezzepenne
Podeli
Štampanje
Penne izvorno potiču sa severa Italije, ali za svoju popularnost najpre mogu zahvaliti mašti Napolitanaca koji, osim što znaju da uživaju u životu, vole i dobru kuhinju. Lako ih je prepoznati po šiljastom obliku nalik na stara pera za pisanje. Najfiniji paradajz i spanać daju testenini svoje prirodne boje, pa ona neodoljivo podseća na italijansku zastavu.Savršeno za

Mezze Penne Tricolore, koje oduševljavaju u svakoj prilici. Odlično se slažu sa sosovima od mesa ili povrća. Duboka rebrasta površina kao stvorena je za prožimanje sa sosom, te naglašava ukus gustih i izdašnih jela, ali i onih laganijih, poput na primer svežeg aromatičnog sosa od povrća upotpunjenog peršunom i sirom Pecorino. Međutim, Mezze Penne Tricolore se takođe mogu optimalno iskoristiti za jela iz rerne. 


O

Testenina od durum pšeničnog griza
Kuvanje 11 minuta

Veličine pakovanja

 • 500g

Kategorija

Collezione

Pogodnosti

Sastojci bez GMO (genetički modifikovani organizam)
Bez dodatka konzervansa.

Sastojci i ishrana

 • Koja je hranjiva vrednost?

  Tipična porcija od 100 g će vam pružiti dovoljno energije za lagano oslobađanje energije tokom napornog dana kod kuće, u kancelariji ili u teretani.   


  Svi sastojci i ishrana

  Kuvanje i merenje

  / /

   


  about us

  O nama

  Grupa Barilla vodeći je proizvođač testenine na svetu, sosova za testeninu u Evropi, pekarskih proizvoda u Italiji i hrskavog hleba u Skandinaviji.


  Saznajte više