Mezze Penne Tricolore

Sve testenine
Mezze Penne Tricolore
Podeli
Štampanje
Penne izvorno potiču sa severa Italije, ali za svoju popularnost najpre mogu zahvaliti mašti Napolitanaca koji, osim što znaju da uživaju u životu, vole i dobru kuhinju. Lako ih je prepoznati po šiljastom obliku nalik na stara pera za pisanje. Najfiniji paradajz i spanać daju testenini svoje prirodne boje, pa ona neodoljivo podseća na italijansku zastavu.Savršeno za

Mezze Penne Tricolore, koje oduševljavaju u svakoj prilici. Odlično se slažu sa sosovima od mesa ili povrća. Duboka rebrasta površina kao stvorena je za prožimanje sa sosom, te naglašava ukus gustih i izdašnih jela, ali i onih laganijih, poput na primer svežeg aromatičnog sosa od povrća upotpunjenog peršunom i sirom Pecorino. Međutim, Mezze Penne Tricolore se takođe mogu optimalno iskoristiti za jela iz rerne. 


O

Testenina od durum pšeničnog griza
Kuvanje 10 minuta

Veličine pakovanja

 • 500g

Kategorija

Collezione

Pogodnosti

Sastojci bez GMO (genetički modifikovani organizam)
Bez dodatka konzervansa.

Sastojci i ishrana

 • Koja je hranjiva vrednost?

  Tipična porcija od 100 g će vam pružiti dovoljno energije za lagano oslobađanje energije tokom napornog dana kod kuće, u kancelariji ili u teretani.   


  Svi sastojci i ishrana

  Kuvanje i merenje

  / /

   


  about us

  O nama

  Grupa Barilla vodeći je proizvođač testenine na svetu, sosova za testeninu u Evropi, pekarskih proizvoda u Italiji i hrskavog hleba u Skandinaviji.


  Saznajte više
  Accessibility Tooltip
  Accessibe
  Handtalk