Tagliatelle

Sve testenine
Tagliatelle
Podeli
Štampanje

Istorija nam govori da su Tagliatelle bile inspirisane kosom Lukrecije Bordžije. Povodom njenog venčanja s Alfonsom d’Ersteom, poetični i vešti kuvar joj je posvetio ovaj poseban oblik. Nijedan drugi oblik testenine nema romantičnije poreklo. Barilla sledi ovu tradiciju kako bi vam ponudila Tagliatelle pripremljene od grubog i poroznog testa kako bi što bolje upili sve sosove.
Savršeno za

Sos Bolognese, klasik emilijanske tradicije. Tagliatelle su takođe odlične za krem sos s povrćem jer se grubo testo dobro slaže sa svakom vrstom sosa.


O

Sušena testenina iz pšeničnog griza
Kuvanje 9 minuta

Veličine pakovanja

 • 500g

Kategorija

Collezione

Pogodnosti

Bez dodatka konzervansa.
Sastojci bez GMO (genetički modifikovani organizam)

Pogodno za

Vegetarijanac

Sastojci i ishrana

 • Koja je hranjiva vrednost?

  Tipična porcija od 100 g će vam pružiti dovoljno energije za lagano oslobađanje energije tokom napornog dana kod kuće, u kancelariji ili u teretani.   

  Svi sastojci i ishrana

  Kuvanje i merenje

  / /

   


  about us

  O nama

  Grupa Barilla vodeći je proizvođač testenine na svetu, sosova za testeninu u Evropi, pekarskih proizvoda u Italiji i hrskavog hleba u Skandinaviji.


  Saznajte više

  KOLAČIĆI KOJI SE UPOTREBLJAVAJU NA NAŠIM WEB STRANICAMA

  Ove web stranice upotrebljavaju kolačiće za slanje oglasa i usluga u skladu s vašim željama. Ako želite da saznate više o tome, odnosno da blokirate sve ili samo neke kolačiće, kliknite ovde. Zatvaranjem ovog natpisa, kretanjem po stranici ili klikom na bilo koju stavku na njoj prihvatate upotrebu kolačića.

  Više informacija Više informacija o kolačićima
  Accessibility Tooltip
  Accessibe
  Handtalk