Pappardelle all'Uovo

Sve testenine
Pappardelle all Uovo
Podeli
Štampanje
Pappardelle Barilla Emiliane veličanstven su oblik među dugom testeninom s jajima. Širina testenine treba dodatno da istakne ukus testa, hrapava je i punog ukusa, onako kako to zahteva ono najbolje od emilijanske tradicije. Savršeno za

Izdašnije i kremaste sosove. Pripremite Pappardelle s kobasicama i vrganjima, klasično jelo vrlo intenzivnog ukusa. Ako pak želite nežniji sos, možete isprobati i Papardelle s belim raguom od tikvica.
O

Durum pšenični griz i sveža jaja kategorije A
Kuvanje 6 do 7 minuta

Veličine pakovanja

 • 250g

Kategorija

Collezione

Pogodnosti

Bez dodatka konzervansa.
Sastojci bez GMO (genetički modifikovani organizam)

Pogodno za

Vegetarijanac

Sastojci i ishrana

 • Koja je hranjiva vrednost?

  Tipična porcija od 100 g će vam pružiti dovoljno energije za lagano oslobađanje energije tokom napornog dana kod kuće, u kancelariji ili u teretani.   

  Svi sastojci i ishrana

  Kuvanje i merenje

  / /

   


  about us

  O nama

  Grupa Barilla vodeći je proizvođač testenine na svetu, sosova za testeninu u Evropi, pekarskih proizvoda u Italiji i hrskavog hleba u Skandinaviji.


  Saznajte više

  KOLAČIĆI KOJI SE UPOTREBLJAVAJU NA NAŠIM WEB STRANICAMA

  Ove web stranice upotrebljavaju kolačiće za slanje oglasa i usluga u skladu s vašim željama. Ako želite da saznate više o tome, odnosno da blokirate sve ili samo neke kolačiće, kliknite ovde. Zatvaranjem ovog natpisa, kretanjem po stranici ili klikom na bilo koju stavku na njoj prihvatate upotrebu kolačića.

  Više informacija Više informacija o kolačićima
  Accessibility Tooltip
  Accessibe
  Handtalk